Cikkek

Motorkerékpár-alkatrészek (X)

Motorkerékpár-alkatrészek
Mindegy, hogy milyen motorkerékpárral jár: lehet terepmotorja, cruisere vagy utcai motorja, a karbantartásról és a javításról minden esetben gondoskodnia kell. Ha alkatrészt kell vásárolnia, milyen üzletbe megy legszívesebben? Javasoljuk, hogy itt vásároljon, mert a legjobb termékekkel várjuk: AutoDoc.

Autodoc.hu online áruház - nálunk két- és háromkerekű motorokhoz láncok, féktárcsák, fékbetétek, kipufogórendszer-darabok, kuplung- és sebességváltó-alkatrészek, mindenféle tömítések, akkumulátorok, olajszűrők, légszűrők, üzemanyagszűrők, gyújtógyertyák, lámpák, és mindenféle tartozékok kaphatók. Online üzletünkben kizárólag kiváló minőségű termékek nagy választékát tartjuk. Csak jó hírnévvel rendelkező gyártókkal folytatunk együttműködést. A termékek minőségét garanciával támasztjuk alá. Régi és új motorkerékpárokhoz is kapható nálunk minden alkatrész; illetve robogókhoz és ATV-khez is vannak termékeink.

Könnyen kezelhető és használható katalógusunk minden termékhez tartalmaz fényképet, leírást, így minden gyorsan és egyszerűen megtalálható. Keresőnket használhatja OEM számmal vagy a motorkerékpár alvázszámával is - és máris megtalálja a megbízható minőségű és tartós alkatrészeket.

Weboldalunkon gyakran találhat akciókat és engedményeket is adunk, a kiszállítás pedig nagyon gyors - csak bizonyított futárcégeknek adunk megbízást. Mindig megfelelő mennyiségű árut tartunk raktáron, így nem kell a termékekre várnia. Sokféle fizetési módot kínálunk, biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, amennyiben a termékekkel, a szállítással vagy a honlappal kapcsolatos kérdése van.
Autodoc - néhány kattintás, és járműve ismét menetképes lesz!

Motoros műszaki vizsga 2013.04.05-én és 04.12-én

Kedves Motorosok!

2013.04.05-én és 04.12-én motoros műszaki vizsgát szervezünk. Jelentkezni az alábbi adatlap kitöltésével, és visszajuttatásával lehet: fax: 42/501-623, e-mail: sasfalvi.tibor@nkh.gov.hu

Információ: Sasfalvi Tibor, 06-70/455-7477.

2013.04.05-i vizsgalap letöltése
2013.04.12-i vizsgalap letöltése

Ajánlások motorkerékpár vizsgáztatáshoz a tovább gombra kattintva.

IDEIGLENES FORGALOMBÓL KIVONÁS

Tudjátok-e, hogy van lehetőség a motorjainkat az általunk meghatározott fix időpontig kivonni a forgalomból (max. fél év)? Az okmányirodában 2200 Ft egyszeri illeték megfizetése után beírják a forgalmiba a kért időpontot és kész. Ha lejár a "pihenő", már nem kell újra az okmányirodába menni, a számítógép automatikusan forgalomba helyezi. A biztosítónál is módunkban áll a díjfizetést szüneteltetni a kivonás idejére. Ezt a biztosítók technikailag nem tudják egyformán megoldani és egy kicsit húzódoznak is, de a 2009. évi LXII. törvény 26. §-a feljogosít minket a díjfizetés szüneteltetésére. Így a bőrnacink farzsebében marad a teljesítményadó és a kötelező biztosítás időirányos része.

HAJRÁ!

Vigh Béla, elnök

túrautvonalak

- 24-es főút Eger-Sirok -Recsk- Parád-Mátrafüred közepes útminőség nagy szerpentin, kanyarok, közepes forgalom, lehet csapatni
- 24-es főút Gyöngyös- Mátraháza- Mátrafüred nagyon jó útminőség széles-íves kanyarok, közepes forgalom, kemény csapatás
- 25-ös Eger- Bélapátfalva- Szilvásvárad oda-vissza lágy sík kanyargós út jó minőségben, közepes forgalom

Motorozás csoportban, viselkedés a túrán

Motorozás csoportban, viselkedés a túrán

Mivel az est folyamán a gyógyszerem elgurult és a franciaágy elmozgatásához nem volt erőm, ezért az amúgy is pörgős idegállapotom miatt egész éjjel az alábbi gondolatok merültek fel bennem és alig vártam, hogy billentyűbe öntsem azokat. Természetesen a NET is segített, köszöNET neki!

Úthálózat motorosoknak!

Sziasztok!

Mind minden nap, ma is a motorozással kapcsolatos dolgokkal foglalkoztam, gondolkoztam, és eszembe jutott egy ötlet, amit nem találtam meg a neten, és nagyon hasznos lenne (szerintem):

Lényeg: Egy olyan összegyűjtött, rendszerezett gyűjtemény, amiben főleg a magyarországi, részben külföldi országok úthálózatát kezdenénk csoportosítani minőség szerint egységesen.

A neten sok info van egy-egy út minőségével kapcsolatban, viszont nem találtam összeszedve sehol. Ha szépen lassan elkezdenénk ezeket megadott szempontok szerint (amit ki kell dolgozni) kategorizálni, akkor egy nagyon jól használható gyűjteményt szedhetnénk össze.

Ez csak egy gyors gondolat, lehet véleményezni, és ha hasznosnak találjuk, fejlesszük tovább!

Sipos Gábor, KME

Egy kis szösszenet a motorosokról - avagy egy motoros természetrajza -

Egy kis szösszenet a motorosokról-
- avagy egy motoros természetrajza -

Mivel az emberiség nagy rendszerező természettudósai eléggé el nem ítélhető módon idejekorán visszaadták testüket az örök körforgásnak és zseniális lelkük sem törődik azzal, hogy botcsinálta asztaltáncoltatóknak mondják tollba életművük folytatását (talán ezért sem használatos a halálmű kifejezés...), így nekünk kell felvennünk a pennát, hogy befejezzük a művet!

Vezetéstechnikai tréning motorosoknak

Vezetéstechnikai tréning motorosoknak!

2008. június 14-én vezetéstechnikai..... címmel megjelent egy felhívás az oldalon. Szóval sok jelentkező volt (3 fő) a népes taglétszámból.
Nem nekik hanem a többieknek írom a beszámolót.

Móricz Zsigmond írta a múlt században az alábbi Rózsa Sándor történetet. Részlet a műből:

"Micsoda? - nevetett a mester. - Mestörök mestöre?... Má én nem tudom ki vagy, felőlem magaja Jézus Krisztus is löhetsz... Én pedig nem akarok úgy járni, mint a tápai kovács a Jézussal.

Véradás

Kedves Motorostársaim!

A Keleti Motoros Egyesület szervezésében 2008. 04. 27.-én Nagykállóban igen jó hangulatban lezajlott a második alkalommal megrendezett véradásunk, melynek fő célja embertársaink támogatásán felül hagyományt teremteni. A segítségadáson túl hangot szerettünk volna adni véleményünknek, hogy a motorosok is érző emberek, és fontos az összefogás egy ilyen remek ügy érdekében. Nagyon sok segítséget kaptam a Honda képviselőjétől Szász Károlytól, és motoros barátaimtól, akik egész nap segítettek abban, hogy e nemes cél megvalósulhasson. Az első véradónk Vári Ferenc, Baktalórántházáról érkezett, a legmesszebbről pedig három motoros gurult be hozzánk Budapestről. Szloboda Tamás a Honda kereskedelmi osztályvezetője, Urszán Erika a Honda marketing vezetője, és Niedermayer Antal a Super Bike vezetője. Minden véradónak és azoknak is, akik részvételükkel hozzájárultak a nap sikeréhez, szeretném megköszönni, hogy eljöttek a további motorozásukhoz, jó időt, széles utat, olcsó benzint kívánok.

Csontos Edit
Keleti Motoros Egyesület
Vezetőségi tagja

Sziasztok!

A motoros szezon közeledtének csalhatatlan jele, hogy a napsütéses napokon, dacolva a hideggel, fel-felébresztjük a téli álmot alvó motorjainkat. Először csak beindítjuk a garázsban, hogy felmelegedjen. De mivelhogy, bebüdösített a kipufogógáz, kitoljuk az udvarra. Ha már az udvaron van a motor, visszamegyek a sisakért, hogy az utcán is guruljak egyet. Tetszik a dolog de nagyon hideg van. Újra bemegyek és magamra szedem a ruházatot és a maszkot. De ha már így beöltöztem, elgurulok a szomszéd városba a haverokhoz, eszünk egy valamit és dumálunk egy jót.

Tartalom átvétel