Évnyitó túra 2012. április 30-án hétfőn!

Kedves Motorosok!

Az előző évek hagyományainak megfelelően Évnyitó túrát szervezünk 2012. április 30-án (hétfő) Nyírbátor - Zilah - Királyhágó (Erdély, Bucea)- Nagyvárad - Nyírbátor útvonalra. Ebédet mindenki hozzon magával

Részletes program:

Gyülekező: Nyíregyházán az Aldi parkolóban (a körforgalomnál Nyírbátor irányába) 8 órakor, indulás legkésőbb 8.30-kor Nyírbátorba. Gyülekező Nyírbátor körforgalomban 8.30-kor, indulás 9 órakor. A Nyíregyházáról érkezők nem állnak meg, a Nyírbátoriak csatlakoznak be, mivel a határon megállunk.

Több csoportban fogunk haladni, mert sokan sokféle motorral leszünk. Az egyik csoport egy chopperes, túrás kategória, a másik a gyorsabb sportmotoros, túramotoros. Tapasztalat, hogy könnyebb így haladni nagy létszámban.

Pénzváltás: A pénznem RON (vagy LEI). Kérünk mindenkit, aki tankolni nem kártyával akar, váltson előre pénzt! Pénzváltónál megállást nem tervezünk!

Tankolás: Nagykárolyban a Lukoil kúton. Garantáltan jó minőségű benzin, és ott kb. 30 Ft-al olcsóbb, mint Magyarországon. Mindenki úgy induljon el, hogy Nyírbátorban nincs tervezett tankolás! Tankolásra nem kell váltani! Minden típusú bankkártyával lehet fizetni, gyors, problémamentes, és középárfolyamon váltja át a pénzt, így még olcsóbb is! Forintot kint nem fogadnak el!

A tankolás után indulunk tovább a Király-hágóra Zilah érintésével. Ott pihenés, körülnézés, utána indulás haza Nagyváradon keresztül, tankolás még Romániában. Érkezés a kora esti órákban.

Az útvonal hossza: (Nyírbátor - Király-hágó - Nyírbátor) kb. 380 km.

Kezdd velünk a szezont!

KME