Mit tegyek, ha közlekedési balesetben sérülést okoztak nekem? (Dr. Herpy Miklós)

Ha már más hibájából nem tudsz motorozni egy ideig, mert közlekedési balesetben megsérültél, akkor kérd meg az árát!

Tévedés azt hinni, hogy csak a motorban és a ruhában keletkezett károkat kell megtérítenie a biztosítónak. Sokszor nagyobb összeg üti a leleményes károsult markát a testi sérülése folytán, mint a motor után!

Fontos, hogy minden motoros tudja: a testi sérülés esetén sok tucat jogcímen lehet kártérítést igényelni. Gondolnád, hogy még a kórházi papucsot vagy újságot is ki lehet fizetettni a biztosítóval, vagy azt, hogy egy rövidebb kórházi kezeléssel is százezres nagyságrendű kártérítés jár?

Sőt, tovább ragozom: már pl. egy kattogó térd után akár egy zsír új motor árát is megfizeti a biztosító. De ennek eléréséhez fontos, hogy szakszerűen legyen előadva és érvényesítve a kárigény. célszerű szakértőhöz fordulni, aki ismeri a számtalan lehetőséget, jogcímet és a biztosítási alkudozás csínját-bínját.

ebben az egyeszkedésben ugyanis gyakorlatilag abban érdekeltek a biztosítók, hogy minél kevesebbel megússzák a kárfizetést. Nyílván nem fogják felhívni a károsult figyelmét, hogy még milyen jogcímeken igényelhetne pár milliót.

Összefoglalva: Édemes az ügy érdekében szakártő ügyvédhez fordulni, mert messzemenően megtérülhet a hozzáértő segítség igénybevétele!

Balesetbentes Motorozást!
Dr. Herpy Miklós
06 (70) 244-1088

Hírlevélre feliratkozás: